Donatori

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda putem Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020., u okviru instrumenta „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt sufinancira i Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Vrijednost projekta je 1.965.607,80 kuna, od čega je Europska unija sufinancirala 85% ukupnih prihvatljivih troškova, u iznosu od 1.670.766,63 kuna, dok je udio nacionalnog sufinanciranja od 15%, u iznosu od 294.841,17 kuna, osiguran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Provedba projekta je započela 5.11.2020. i traje do 4.5.2023. godine.

Više informacija o EU fondovima potražite na mrežnim stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.

Temeljem Ugovora o korištenju javnog prostora, Općina Lovas ustupa prostore u 3 objekta u 100% vlasništvu Općine na korištenje i upravljanje partnerskim OCD-ima za javnu namjenu: Centar kompetencija, prostor u Vatrogasnom domu te u Domu kulture. Ovaj model upravljanja kroz javno-civilno partnerstvo povećat će odgovornost javne uprave za sustavno i učinkovito upravljanje javnim resursima sukladno Strategiji upravljanja imovinom Republike Hrvatske (2013-2017).

Općina Lovas ustupa partnerima javni prostor na korištenje uz dugoročan ugovorni odnos u smislu Zakona o javno-privatnom partnerstvu, bez naknade i uz obvezu pokrivanja materijalnih troškova.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se u trgovinu

    Prijavite se na naš Newsletter

    Primajte sve novosti o Centru direktno na vaš mail!